barre

Vår barreklass är ett effektivt pass där hela kroppen tränas. Här varvas intervallträning med små preciserade muskelsammandragningar och stretching. Förutom din egen kroppsvikt som motstånd använder vi mindre vikter och fokuserar på att jobba muskeln till utmattning för att sedan stretcha ut den. På detta sätt arbetar vi för att bygga en fast kropp med långa och tonade muskler.
Välkommen!

boka här

barre + stretch

Utöver ett effektivt pass med alla härliga effekter av en vanlig barreklass får du här också 30 minuter rörlighets- och stretchövningar. En klass där du verkligen får komma ner i varv i slutet.
Välkommen!

boka här

barre gravid

Att träna barre under graviditeten är ett fantastiskt sätt att förbereda dig inför din förlossning. Klassen är sammansatt av det bästa utav tre olika träningsformer: pilates, yoga och balett. Styrka, balans och elegans är våra ledord och det vi strävar för i både kropp och själ. Ingen danserfarenhet krävs och passen anpassas både till nivå och dagsform.
Välkommen!

boka här

barre baby

No need for a babysitter! När du har varit på efterkontroll och fått ett godkännande av din barnmorska, bring the baby to the barre! Ta med din bebis och kom och träna barre. Bebisen sitter skönt i våra babysitters från babybjörn om du inte hellre föredrar att ha bebis i egen bärsele. Det är självklart fritt fram att ta paus och mata eller umgås med din bebis när som. Övningarna anpassas efter dagsform.

boka här